home
over ons
realisaties
contact
DeLaereMetaal

“De Laere Metaalbewerking” werd opgericht door Jan De Laere in 1982. Als éénmanszaak werden spuitgietmatrijzen vervaardigd voor de industrie. Met zijn vele jaren ervaring in de metaalsector werd dit vlug een bloeiende zaak.

Toen in 1989 de twee zonen Joost en Rik zich bij de zaak aansloten werden naast de bestaande matrijzenbouw ook metaalconstructies vervaardigd. Al snel bleek de atelier die ze toen betrokken veel te klein en werd uitgekeken naar een grotere locatie. Die werd gevonden in de Abeeldreef  te Meulebeke, nog steeds de huidige werkplaats.

Inmiddels was vader Jan op pensioen gerechtigde leeftijd gekomen  en werd de afdeling matrijzenbouw volledig afgebouwd. Met de intrede in de nieuwe gebouwen (1992) werd eveneens besloten om de vennootschap “De Laere metaalbewerking nv” op te richten.
Sindsdien zijn we met onze jaren ervaring uitgegroeid tot een ver buiten de provinciegrenzen gekende naam. Zowel voor architecten, bedrijven als particulieren worden we gevraagd om de meest uiteenlopende plannen tot werkelijkheid te brengen.

Onze troeven  dynamisme, enthousiasme en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat wij passen in  het verwezenlijken van uw plannen.

Joost De Laere

Joost De Laere
Administratie
Productie
Contact

0475 62 24 33

Rik De Laere

Rik De Laere Productie

0475 62 41 23

(c) De Laere nv - Abeeldreef 12 - 8760 Meulebeke - info@delaeremetaal.be - +32 51486778